Pazartesi - Cumartesi | 08.30 - 20.000312 278 24 29 - 0530 301 54 31 Ergazi Mah. Yeni Başkent Sanayi Sitesi 1808 Cad. No: 33 Batıkent - Yenimahalle / ANKARA

Partikül temizleme ankara

Partikül Temizleme Ankara

 Dizel partikül filtresi aracınızın egzozu tarafından salgılanan zararlı katı maddeleri filtresinde tutarak dışarıya salınımını engeller. Bu engelleme sayesinde çevreye zararlı maddeler bırakılmaz. Bu katı maddelerin filtre içerisinde kalma durumu kimi zaman tıkanıklıklara yol açabilir. Özellikle de aracınızda gerekli rejenarasyon sağlanmıyorsa bu çok daha muhtemeldir. Kısacası aracınızı sadece kısa mesafeler için kullanıyorsanız bu durumun yaşanması çok daha olasıdır. Çünkü uzun mesafeli yolculuklarda yüksek devirde kullanımda egzoz sıcaklığı artarak, egzoz sıcaklığının artmasıyla birlikte partikül filtrenin içerisinde bulunan katı ve zararlı maddeler yanarak kurum haline gelir. Bu sayede dizel partikül filtreniz temizlenebilir. Ama bu her zaman için tam olarak çözüm değildir. Aracınızın dizel partikül filtresinin uyarı ışığı hâlâ yanıyorsa, yapmanız gereken şey bir oto servis tercih etmeniz. Aksi takdirde bu durum yeterince önemsenmezse, ilerleyen zamanlarda tümden dizel partikül filtresinin değiştirilmesi gerekilebilir. Aracınızın markasına göre değişiklik gösterecek olsa dahi, bu parçaların değişimi çok yüksek fiyatlara yapılabiliyor. Bu yüzden filtreyi temiz tutmak oldukça önemli.  

  Aracınızda bulunan dizel partikül filtresinin temizliği, aracınızdan gerekli olan performansı almanız için önemli olan noktalardan birisidir. Partikül filtresinin kirlenmesi sebebi de birçok şeyden dolayı kaynaklanabilir. Sürekli kısa mesafelerde kullandığınız aracınızda egzoz çok yüksek sıcaklıklara ulaşmadığı için partikül filtre içerisindeki maddeler yanmaz ve birikmeye devam eder. Bunlarla birlikte kalitesiz yakıt kullanımı, yağ konusunda yapılan hatalar da dizel partikül filtrenizin sağlığını olumsuz anlamda etkiler. Kısacası aracınız için yaptığınız birçok şey, dizel partikül filtrenizi de etkiler. Bu yüzden her noktada oldukça hassas davranmalısınız.

  Partikül temizleme Ankara için Salih Oto Servis’i tercih edebilirsiniz. Salih Oto Servis sizlere ve aracınıza en kaliteli hizmeti verecek olan ve bunun için sıkı bir şekilde çalışan oto servislerden birisidir. Salih Oto Servis’i tercih ettiğiniz zaman dizel partikül filtreniz için endişelenmenize gerek kalmayacak. Çünkü aldığınız kaliteli hizmet sayesinde dizel partikül filtreniz eskisi gibi çalışmaya devam edecek, sizin oto servise gelme ve filtre temizliği yaptırma sıklıklarınız azalacak. Bu yüzden Salih Oto Servis en sizin için doğru adres.

Ankara Renault Servis Ankara Partikül Temizleme
WhatsApp Destek Hattı