Pazartesi - Cumartesi | 08.30 - 20.000312 278 24 29 - 0530 301 54 31 Ergazi Mah. Yeni Başkent Sanayi Sitesi 1808 Cad. No: 33 Batıkent - Yenimahalle / ANKARA

Opel Partikül Temizleme

Opel Partikül Temizleme

  Dizel partikül temizliği, aracınız için en önemli işlemlerden birisidir. Zira eğer gerekli zamanlarda bu temizliği yaptırmazsanız, aracınızda performans düşüklüğü gözlemlenebilir. Aracınızın sergilemesi gerektiği performansı tam olarak alamazsınız. Dizel partikül filtresinin kirlenmesinin birçok sebebi vardır. Bu sebeplere kalitesiz yakıt kullanımı dahi sebep olabilir. Aracın uzun süre dur-kalk olarak trafikte kullanılması, yanlış yağ kullanımları gibi birçok sebepten de kirlenebilir. Tüm bunların dışında aracınızda performans düşüklüğünün gözlenmesinin yanı sıra, aracınız tarafından size dizel partikül filtresinin temizlenmesi için verdiği uyarıyı dikkate almazsanız bir süre sonra tamamıyla dizel partikül filtresini değiştirmeniz gerekebilir. Markadan markaya değişiklik gösteriyor olsa dahi, çok ciddi fiyatlara bu işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Yine de son ana kadar bekleyip gereksiz ve çok pahalı bir masraf altına girmektense zamanında gereken temizliği yaptırmak, aracınızın kullanım ömrünü arttırır.

  Dizel partikül temizliği birçok yöntemle yapılabilir. Buna sizin de yapabileceğiniz rejenarasyon işlemi de dâhildir. Rejenarasyon işlemi, aracınızı yüksek devirde, uzun süre boyunca kullanmanız sayesinde gerçekleşir. Egzozunuzun sıcaklığı artacak ve artan sıcaklıkla birlikte (ortalama 600 derece) partikül filtresi içinde bulunan katı maddeler yanarak kuruma dönüşecektir. Bu işleme rejenarasyon denir ve kimi zaman işe yarasa da kimi zaman rejenerasyon yöntemi işe yaramayabilir. Bu durumlarda da devreye oto servisler girer. Salih Oto Servis sizlerin aracı için en hassas biçimde gerekli olan dizel partikül temizliğini gerçekleştirir. Diğer geriye kalan birçok yöntemden en pratik olan yöntemi tabii ki bir oto servis tercih etmektir.

  Eğer Opel marka aracınız için temizleme servisi arıyorsanız sizler için en doğru adres Salih Oto Servis. Opel partikül temizleme konusunda alanında en iyilerinden olan Salih Oto Servis tarafından oldukça kaliteli hizmet alacağınızdan emin olabilirsiniz. Bir oto servis kullanmanız durumunda, rejenerasyon işlemine nazaran daha uzun süreli partikül filtrenizi kullanabilirsiniz. Partikül filtre temizleme sıklığı bu şekilde azalabilir ve aracınızın performansı çoğu zaman stabil kalarak size en iyi performans gücünü sergiler. Kısacası dizel partikül temizliği için yapmanız gereken en iyi işlem Salih Oto Servis’i tercih etmek.

Ankara Renault Servis Ankara Partikül Temizleme
WhatsApp Destek Hattı